Lad dine undervisere, administratorer, interessenter og studerende fortælle dig, hvad der betyder noget for dem!

En innovativ dialogplatform for ledere, der tør spørge, og som ønsker at lytte.

Få autentisk, åbent input fra medarbejdere, eksterne interessenter eller studerende. Og find ud af, hvad der betyder mest for gruppen.

En Insightment dialog fungerer som en rigtig skriftlig samtale. Alle deltager på samme tid og reagerer på andres svar. På denne måde deler deltagerne ikke bare deres egne idéer eller tanker, men bliver inspireret af andres idéer. Sammen skaber gruppen ny viden, idéer og indsigt.

Engagerende

Interaktiv, inkluderende deltagelse for op til 1.000 deltagere.

Samskabende

Vores unikke algoritme giver deltagerne mulighed for at se og bygge videre på hinandens idéer og samskabe nye løsninger.

Indsigter

Platformen giver dig viden om, hvad der betyder mest for dine deltagere. Deltagernes holdninger og idéer rangordnes efter deres virale styrke i løbet af dialogen.

Følg med i realtid

Din dialog er modereret i realtid. Du kan teste dine antagelser eller hypoteser og få øjeblikkelig indsigt i dine deltageres reaktion.

Fordele

  • En online dialog er en effektiv måde at få reel input fra medarbejdere, interessenter eller studerende.
  • Et sikkert, anonymt rum, der giver mulighed for en åben diskussion, hvor deltagerne kan dele det, der betyder mest for dem.
  • Alle får en stemme, og alles input har samme vægt.
  • En konstruktiv samtale med plads til nuancer og refleksion.
  • Prioriteret og handlingsrettet indsigt direkte fra dine interessenter.
  • En innovativ og sjov løsning!

Referencer

“Vi kommer måske tættere på sandheden på denne måde. I stedet for at sende et spørgeskema, hvor vi sidder og definerer, hvad folk kan svare på.”

Lene Nordfeldt Iversen, kommunikations- og marketingschef, FOF Aarhus

“Sammen med studerende, lærere og studieledere formulerede vi ambitiøse og klare prioriteter, der vil være afgørende for, hvordan vi former og farver ‘vores’ uddannelse i de kommende år.”

Evy De Bie, Kvalitetsekspert – AP University of Applied Sciences and Arts

“Dialogplatformen kombinerer det bedste fra begge verdener. Ligesom i en fokusgruppe får du værdifuld indsigt, takket være de åbne spørgsmål og samspillet mellem deltagerne. Antallet af deltagere, du kan involvere på samme tid, er næsten ubegrænset.”

Hilde Sels, kvalitetsekspert – Thomas Mere University of Applied Sciences

Case

Medarbejderinddragelse- alle skal have en stemme

FOF Aarhus tog fat på denne udfordring og iværksatte i foråret 2021 en storstilet medarbejderinddragelsesproces med det formål at give alle medarbejdere en stemme.
Case

Inddragelse af fremtidige arbejdsgivere for at fremtidssikre uddannelsen

Ved at samarbejde med eksterne interessenter som private virksomheder, hospitaler og skoler får Thomas More University of Applied Sciences en langt dybere forståelse af, hvordan deres studerende klarer sig på den virkelige verdens arbejdsplads som praktikanter eller kandidater.
Case

Inddragelse af medarbejdere og studerende for at nå vores strategiske mål

AP University of Applied Sciences and Arts ønskede at undersøge, hvorvidt de er rustet til at komme i mål med deres vision og målsætninger for 2025. Derfor valgte de at afholde en serie på seks målrettede online diskussioner med inddragelse af personale og studerende.

Vores dialogplatform skaber værdi for uddannelsesinstitutioner i hele Europa:

Book et uforpligtende møde

Er du nysgerrig på, om Insightments dialogredskab kan bruges i jeres uddannelsesprocesser?
Gennem vores 30 minutters design-møde, finder vi sammen ud af om Insightment kunne være en del af løsningen på dine udfordringer.