Team

I Insightment tror vi på, at vi kan skabe positiv forandring ved at øge forståelsen mellem mennesker.  Vi er klar til at hjælpe jer med at få svar og indsigter, så I kan handle på det rigtige grundlag.

Sara Høyer Kragelund

Sara Høyer Kragelund

Direktør

sara@insight-ment.dk
+45 51 57 82 40

Sara er medstifter og direktør for Insightment, hvor hun arbejder for at facilitere engagerende dialoger, der kan skabe positiv forandring. Hun er desuden en del af den internationale ledelse af Synthetron, virksomheden bag den dialog platform, vi benytter hos Insightment.  

Sara er tidligere marketingchef i Microsoft Danmark og har ti års erfaring fra tech branchen. Hun er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet.

Adam Feil

Adam Feil

Juniorkonsulent

adam@insight-ment.dk

Adam udarbejder analyser for vores kunder med udgangspunkt i den unikke blanding af kvalitativt og kvantitativt data, som skabes gennem dialogplatformen.

Adam har en fortid hos Megafon og har desuden været professionel håndboldspiller i Israel i flere år. 

Adam studerer Politik og Administration på Aalborg Universitet. Derudover sidder Adam i bestyrelsen hos den tværpolitiske organisation Europæisk Ungdom.

 

Strategiske partnerskaber

Synthetron

Synthetron

Insightment er den nordiske del af den globale virksomhed Synthetron.

Vi samarbejder med virksomhedens øvrige konsulenter fra hele verden. Det gør os i stand til at kombinere dyb lokal viden med indsigt og internationale perspektiver.

Vores kolleger i Holland, Belgien og Tyskland har hjulpet virksomheder som IKEA, Volkswagen, Deutsche Bahn, Rabobank og Shell med at skabe værdifuld og handlingsorienteret indsigt.

Manon de Jongh

Manon de Jongh

Manon arbejder som ledelseskonsulent, facilitator, coach og forsker i at gøre en forskel i projekter, der handler om ledelses- og organisationsudvikling, personlig udvikling, flerparts og tværgående samarbejde, samskabelse, borgerinddragelse, demokratisk udvikling og systemforandring.

Manon har udgivet en række publikationer om samskabelse i den offentlige sektor. Blandt andet ”Kort & Godt om Samskabelse i praksis (2021) og ”Ledelse og samskabelse i den offentlige sektor” (2019).

Hybridledelse

Hybridledelse

Hybrid Ledelse er optagede af potentialet for at opbygge en ny og stærkere arbejdsplads, der kombinerer det bedste vi har lært fra Corona nedlukningen, med alt det vi savnede ved fysisk samvær.

Hybrid Ledelse inspirerer, rådgiver og faciliterer videndeling baseret på praktisk erfaring med ledelse og samarbejde i hybride miljøer.

Kragelund Kommunikation

Kragelund Kommunikation

Vi samarbejder tæt med kommunikationsbureauet Kragelund Kommunikation.  

Kragelund Kommunikation har 25 års erfaring med at bygge bro mellem virksomheder og deres målgrupper.

De hjælper vores kunder når der opstår behov for strategisk sparring eller hurtig eksekvering.

Kragelund Kommunikation er eksperter i employer branding og grundfortælling. Begge steder hvor en Insightment dialog kan give hurtig nuanceret viden til et bedre produkt.