Sådan fungerer platformen

I en Insightment session svarer deltagerne skriftligt og anonymt på spørgsmål, som stilles af en moderator i realtid. Deltagerne vurderer, hvorvidt de er enige i udsagn fra andre deltagere ligesom de kan kommentere på hinandens besvarelser. På den måde genererer vi indsigt i, hvad der betyder noget for hver enkelt deltager – og hvad der er vigtigst for den samlede gruppe.

En online dialog kan have fra syv til 1000 deltagere pr. session.

Deltagere placeres i mindre overlappende grupper, hvor alle bidrager med deres bedste idéer og ærligste holdninger. Deltagerne kommenterer og vurderer hinandens svar. Algoritmen måler den virale styrke af alle udsagn, baseret på deltagernes stemmer. De stærkeste idéer deles med flere og flere deltagere, så længe de bliver ved med at blive vurderet som vigtige af deltagerne.

På den måde skabes den sociale validering af besvarelserne, og vi finder frem til, hvad der betyder mest for den samlede gruppe.

Direkte efter sessionen kan du downloade en Insightment rapport, som viser de besvarelser, der skaber de kraftigste reaktioner i gruppen og en samlet oversigt over alle besvarelser fra sessionen.

Deltagerne føler sig værdsat og inddraget, og du får de indsigter, du skal bruge for at træffe de rigtige beslutninger.

Feedback fra deltagere:

“Mega fin måde at interagere med andre deltagere på – hurtigt og effektivt!”

“Inspirerende metode, hvor der virkeligt kan komme mange holdninger frem”

“Fremragende dialogredskab, det bør inddrages i mange flere sammenhænge”

”Rigtig god måde at få de mange synspunkter frem”